Retourmogelijkheden

U heeft de keuze tussen twee mogelijkheden om uw bestelling te retourneren:

1.  Terugbrengen naar filiaal (gratis)
U kunt uw product gratis ruilen of retourneren bij een van onze Superstores. Wilt u uw geld retour ontvangen, dan wordt uw bestelling door onze Superstore retour gezonden naar ons hoofdkantoor. Daar wordt de terugbetaling vervolgens in orde gemaakt en binnen de wettelijke termijn van 30 dagen aan u vergoed op uw rekening.

UPDATE 01-01-2021: LET OP! I.V.M. de sluiting van onze winkels door de verplichte lockdown is het niet mogelijk artikelen te retourneren in onze winkels. U kunt enkel artikelen via PostNL retourneren. Hierbij zijn de eventuele retourkosten voor eigen rekening.

2. Retour sturen
Uw kunt uw product ook per post terugsturen. Hiervoor heeft een retourlabel nodig van PostNL. Dit label kunt u zelf printen via PostNL Paketservice. Ga met uw pakket, (een kopie van uw) factuur en het ingevulde retourformulier naar het postkantoor en laat hier het pakket  terugsturen naar het volgende adres:

Jumbo Golfwereld Service
Rijksweg 16
5462CG Veghel
Nederland

Bovenstaande procedure geldt voor zowel Nederland als België. De kosten voor het retour sturen worden niet vergoed door Jumbo Golf. 

Retourzending volgen

Pakketten worden door PostNL voorzien van een 3S code (trackingscode). Met deze code is het mogelijk om de verzending van uw pakket te volgen via de website van PostNL. U kunt zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer en bewaar deze goed. Voer uw 3S code in op de website van PostNL om uw bestelling te volgen.