Het saldo van uw giftcard kunt u via onze website gemakkelijk opvragen.

Wanneer u naar onderstaande link gaat komt u terecht op onze website bij de giftcard; http://www.jumbogolfwereld.nl/jumbo-golfwereld-giftcard.html?sqr=giftcard&

Hieronder kunt u het saldo opvragen door te klikken op ‘Jumbo Golfwereld Giftcard Saldo Checker’. Vervolgens dient u het kaartnummer in te voeren en de controle code om uw saldo op te vragen.