Retourmogelijkheden

Je hebt de keuze tussen twee mogelijkheden om jouw bestelling te retourneren:

1.  Terugbrengen naar filiaal (gratis)
Je kunt jouw product retourneren bij een van onze filialen. Wil je je geld retour ontvangen, dan wordt jouw bestelling door ons retour gezonden naar het hoofdkantoor. Daar wordt de terugbetaling vervolgens in orde gemaakt en binnen de wettelijke termijn van 14 dagen aan je vergoed op jouw rekening.

2. Retour sturen
Je kunt jouw product ook per post terugsturen. Hiervoor heb je het webshop retour formulier of onderstaande link voor nodig.

https://www.retourneren.nl/jumbosports

Via deze link kan je jouw retour online aan geven, het verzendlabel komt per email. Ga met jouw pakket, een kopie van uw factuur naar het postkantoor en laat hier het pakket terugsturen naar het volgende adres:

Jumbo Golfwereld service
Rijksweg 16
5462 CG Veghel
Nederland

Bovenstaande procedure geldt voor zowel Nederland als België. De kosten voor het retour sturen worden niet vergoed door Jumbo Golf & Hockey. 

Retourzending volgen

Pakketten worden door PostNL voorzien van een 3S code (trackingscode). Met deze code is het mogelijk om de verzending van jouw pakket te volgen via de website van PostNL. Je kunt zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen.